Gamle Hagen Brukthandel

Bruktbutikk i historiske lokaler

I vår bruktbutikk Gamle Hagen Brukthandel bugner det over med flotte gjenstander og gammel historie.

Her blir Hobøl ASVOs fokus på gjenbruk og miljø tydeliggjort, først og fremst i form av brukte ting vi har mottatt fra lokalbefolkningen, men også i form av produkter laget på noen av våre andre arbeidsstasjoner.

Avdelingsleder June og medarbeidere i bruktbutikken er flinke til å holde lokalene ryddige og rene. Da utstilling er et av fagene som læres og praktiseres, vil du oppdage at det er enkelt og oversiktlig å finne frem i de forskjellige avdelingene hos oss.

Bruktbutikken tilbyr læring og praksis innen

  • salg
  • butikkfag
  • kundeservice
  • dekorasjon og utstilling

Mottak av brukte gjenstander

Vi har et eget mottak for brukte gjenstander. Der blir det som kommer inn vasket, pusset og gjort klart før det sendes videre til bruktbutikken.

Dronebilde med oversikt over bruktbutikken og Hobøl ASVOs lokaler

Hos oss kan du levere blant annet små møbler, pyntegjenstander, antikviteter, leker, middagsserviser og tegneserieblader.

Bøker og klær må vi imidlertid takke nei til, da det fort kan blir for store mengder å forholde seg til.

Vi kjører og henter ting også. Ta kontakt, så avtaler vi tid og sted.

Nærbilde av gamle skøyter og et broderi som henger på blåmalt panel i gangen i bruktbutikken.
Bildet viser kopper hengende etter hankene sine på rekke og rad på veggen, og rett frem er det hyller fulle av porselensfigurer, kopper og fat.
Nærbilde en trekasse som er hengt på veggen med en byste og vase inni, og nedenfor står det vaser og boller i blått plassert.
Bilde som viser litt av gangen og videre inn i et annet rom hos bruktbutikken. I gangen henger det mye bilder på veggen.
Tre sett med ferdigelementer til fuglekasser er bundet sammen med tråd, og ligger på en hylle i bruktbutikken. En av fuglekassene er laget for kjøttmeiser.
Nærbilde av julepynt som henger ned fra et tynt tre som er festet i taket. I bakgrunnen henger det kopper og krus etter hankene sine på en hvit plate på veggen.
Oversiktsbilde av avdelingen for stentøy. Nærmest il bildet er det et bord dekket med flotte fat og glasss. hvitt og blått, og lenger inn i bildet ser vi hyller fulle av mere stentøy. Alt er ryddig og pent satt opp.
Oversiktsbilde av avdelingen for leker. Det bugner over med dukker og andre leker her.
Oversikrtsbilde av et av rommene hos bruktbutikken. Her er det flere spisebord og sittegrupper, men gås endel stentøy til salgs.
Bilde tatt i gangen til bruktbutikken. Til venstre er en bokhylle full av bøker og til høyre ser vi en flott retrohylle full av kopper, glass og fat. Gangen har blåmalt panel og i taket henger en lysekrone.
Ti papirposer stilt opp på to rader i en hylle. Runde trebrikker med teksten "Tennbriketter" brent inn på er festet på posene.
Oversiktsbilde av et av bruktbutikkens mange ryddige rom.

Adresse og åpningstider

Besøksadresse: Kroerveien 15, 1827 Hobøl
Postadresse: Postboks 11, 1828 Hobøl

Åpningstider

Mandag-fredag: 09:00-14:30

Snurr film!

Copyright © 2021- Hobøl ASVO AS

Vi bruker cookies på denne nettsiden for å forbedre din surfeopplevelse. I tillegg analyserer vi trafikken på nettstedet med formål om forbedret innhold. Ved å trykke på "Aksepter", tillater du vår bruk av cookies.   Les mer