Utegruppa

Utegruppa består av ressurssterke medarbeidere som trives best utendørs.

Alle oppdrag blir gjennomført til avtalt tid og under trygge omstendigheter.

Utegruppa tilbyr følgende tjenester:

  • Trefelling
  • Vedproduksjon for salg
  • Flytting
  • Avfallshåndtering
  • Gressklipping
  • Kantklipping
  • Maleoppdrag

Utegruppa har faste oppdrag for Indre Østfold Kommune, der de står for gressklipping, avfallshåndtering samt vanning av kommunens blomster i Hobøl og Spydeberg.

Fokus på sikkerhet

Arbeidsleder John har ansvaret for at uteoppdragene blir gjennomført på en sikker måte. Det innebærer at alle medarbeiderne sertifiseres innen blant annet bruk av motorsag og ryddesag. I tillegg bruker de vedkløyver og traktorklipper.

Ved trefelling blir det brukt sikringsutstyr i form av sele og klatresko, og alle medarbeidere skal til enhver tid være kledd i synlighetstøy og stolpesko. Den som bærer motorsag må også være iført vernebukse.

Gruppebilde av uteavdelingens gjeng. Fire mannlige medarbeidere står oppstilt foran en truck inne i hallen mens lederen sitter stolt på kne foran. Alle er kledd i synlighetstøy og smiler til kamera.
Fem medarbeidere produserer ved med vedkløyver montert bakpå kraftuttaket til traktoren mens to pakker ved i sekker.

Salg av ved

Vi produserer 40-liters vedsekker for salg.

Ta kontakt ved interesse.

Nærbilde av griperedskap som brukes for å ta tak i trestammer på en enklere måte.
Til venstre i bildet står en traktor, og lenger inn i bildet ser vi 4-5 gulkledde mannfolk som jobber med å ta ut tømmer. Nærmere i bildet, til høyre, ligger det noen tynne trestammer, klare til å sages opp med motorsag.
Bildet iviser en av medarbeiderene klatrenede i tre iført hjelm og sele mens en annen står på bakken og passer på.
Bildet viser en Igland vedkløyver montert på traktor, mens to personer står for kløyvingen. I bakgrunnen pakker to andre ved i sekker.
Bilde tatt innenfra og ut, der man ser uteavdelingens medarbeidere produsere ved. Noen kløyver ved mens to andre pakker ved i sekker.

Snurr film!

Copyright © 2021- Hobøl ASVO AS

Vi bruker cookies på denne nettsiden for å forbedre din surfeopplevelse. I tillegg analyserer vi trafikken på nettstedet med formål om forbedret innhold. Ved å trykke på "Aksepter", tillater du vår bruk av cookies.   Les mer