Kafé glede

Det har ikke vært noe serveringstilbud på Ringvoll tidligere. Derfor tok Hobøl ASVO utfordringen på strak arm da ble de kontaktet av Ringvoll VEL med et forslag om å starte kafé: dette var nemlig en unik mulighet til å kombinere kvalitetsmat og mestring på ett og samme sted.

Her kan engasjerte medarbeidere få praktisere blant annet kokkekunst, servitørfaget og kundeservice. Ved å samtidig lære om drift av kafé, utvikler de seg videre og bygger verdifull kompetanse.

Medarbeiderne hos Kafé Glede prioriterer lokale råvarer og lager kvalitetsmat fra bunnen av. De ønsker dessuten å bli spesialister på softis, og planlegger å ha quiz første torsdag i måneden.

I kafeen serveres blant annet smørbrød med velsmakende garnityr, rundstykker, dagens suppe, varmmat, samt kaffe og kaker. I tillegg har kafeen alle rettigheter, noe som kan by på enda mer latter i lokalene på sikt.

Daglig leder Lars-Erik står stolt mellom to av sine mannlige medarbeidere ute i kafeens flotte serveringsområde. Alle tre er kledd i fine kokkeklær På bordet foran ddem er det tent lys i fine telysholdere og dekket på for kunder. Bak dem henger mosekunst og runde speil på veggen.

Kafé Glede har egen nettside. Der finner du blant annet menyen, enda flere bilder fra lokalene, og en egen infoside om innbyggertorget.

Logoen til Kafe Glede. Den er oval, med sort bakgrunn. Teksten "Kafe Glede" og "Vi er til for andre" er skrevet med hvit tekst, og nederst er en menneskelenke i regnbuens farger.
Nærbilde av at noen skjærer brød.
Nærbilde av to bord i en av kafeens koselige kroker. På det labeste bordet står det en kopp og et fat med kake på. Det andre bordet er dekorert med fine telysholdere.
En av Kafé Gledes kokker smører brød.
Bildet viser rommet for innbyggertorget i Hobøl. Rommet har en oransje vegg med mosekunst på, og på det sorte bordet står det en digital enhet med kamera som man kan bruke i møter med kommunen.
Bilde av rekesmørbrød, dekorert vakkert på et nydelig fat. Fatet er plassert på et ar kafeens mange, svarte bord.
En medarbeider hos Kafé Glede dekker bord i hyggelige lokaler. På veggen i bakgrunn ser vi runde speil og mosekunst.

Snurr film!

Copyright © 2021- Hobøl ASVO AS

Vi bruker cookies på denne nettsiden for å forbedre din surfeopplevelse. I tillegg analyserer vi trafikken på nettstedet med formål om forbedret innhold. Ved å trykke på "Aksepter", tillater du vår bruk av cookies.   Les mer