Kafé glede

Det har ikke vært noe serveringstilbud på Ringvoll tidligere. Derfor tok Hobøl ASVO utfordringen på strak arm da ble de kontaktet av Ringvoll VEL med et forslag om å starte kafé: dette var nemlig en unik mulighet til å kombinere kvalitetsmat og mestring på ett og samme sted.

Her kan engasjerte medarbeidere få praktisere blant annet kokkekunst, servitørfaget og kundeservice. Ved å samtidig lære om drift av kafé, utvikler de seg videre og bygger verdifull kompetanse.

Medarbeiderne hos Kafé Glede prioriterer lokale råvarer og lager kvalitetsmat fra bunnen av. De ønsker dessuten å bli spesialister på softis, og planlegger å ha quiz første torsdag i måneden.

I kafeen serveres blant annet smørbrød med velsmakende garnityr, rundstykker, dagens suppe, varmmat, samt kaffe og kaker. I tillegg har kafeen alle rettigheter, noe som kan by på enda mer latter i lokalene på sikt.

_N6A0224

Kafé Glede har egen nettside. Der finner du blant annet menyen, enda flere bilder fra lokalene, og en egen infoside om innbyggertorget.

Kafe Glede
_N6A9995
_N6A9586
_N6A9991
innbyggertorg_kafeglede_hobøl
rekesmørbrød lavere versjon
_N6A0140

Snurr film!

Copyright © 2021- Hobøl ASVO AS

Vi bruker cookies på denne nettsiden for å forbedre din surfeopplevelse. I tillegg analyserer vi trafikken på nettstedet med formål om forbedret innhold. Ved å trykke på "Aksepter", tillater du vår bruk av cookies.   Les mer