Prosjektavdelingen

Vår prosjektavdeling produserer mange spennende produkter i treverk, til glede for både mennesker, fjærkre og pelsbarn. Der enkelte produkter er til for praktisk nytte, vil andre ha mer fokus på trivsel, natur og miljø.

Denne arbeidsstasjonen holder til i underetasjen, hvor det finnes en egen inngang på bakkeplan. Dette bidrar til en enklere hverdag for våre medarbeidere ved mottak av materialer og levering av ferdigproduserte produkter.

På prosjektavdelingen lager de utkast av produktene før de utfører jobben. De ansatte er også ute på befaring og ser på nye oppdrag for slik å kunne gjennomføre jobben på best mulig måte.

Produserer for videresalg

Sammen med avdelingsleder produserer de ansatte mange flotte produkter på oppdrag. Eksempler på ting som lages er:

  • postkassestativ
  • parkbenker
  • blomsterkasser
  • katte-/hundehus
  • fuglehus
  • brannsenger for IF
Tre av snekkeravdelingens medarbeidere jobber med prosjekter i trevirke. I forgrunnen ser vi en DeWalt sirkelsag.

Fuglehusene kan kjøpes både ferdig montert og som byggesett hos Gamle Hagen Bruktbutikk, Bælgodt og FunnyFarm.

Ta kontakt med oss ved interesse eller bestilling av produkter.

UTKJØRING AV SKOLESEKKER

Prosjekt- og produksjonsavdelingen samarbeider om å levere skolesekker til årets førsteklassinger hvert år. De oransje skolesekkene leveres med påtrykk av bilde eller illustrasjon som er relatert til skolen elevene sogner til.

En av Hobøl ASVOs mannlige medarbeidere viser stolt frem fuglehusene han har laget. Han holder et ferdig hus, og ett sett i armene og i hyllen til høyre for han er det mange ferdige fuglehus stilt opp.
Mannlig medarbeider på snekkeravdelingen bruker sirkelsag. Han har på hørselværn.
Bildet viser en trådkurv med fuglekassesett. Dette er deler til fuglehus bundet sammen med tråd, som folk kan kjøpe for senere å montere og snekre fuglehus med barna eller barnebarna sine. Ved kurven står et skilt med teksten "Fuglekasser, 200kr" på.
Fem fuglehus i forskjellige farger er plassert høyt opp på en hylle. Foran er det et skilt med teksten "Fuglekasse" brent inn.
Bilde av et kattehus produsert på snekkeravdelingen.

Snurr film!

Copyright © 2021- Hobøl ASVO AS

Vi bruker cookies på denne nettsiden for å forbedre din surfeopplevelse. I tillegg analyserer vi trafikken på nettstedet med formål om forbedret innhold. Ved å trykke på "Aksepter", tillater du vår bruk av cookies.   Les mer