Produksjonsavdelingen

Produksjonsavdelingen stiller som en god samarbeidspartner for leverandører og produsenter. Samtidig fungerer avdelingen også som et slags bindeledd mellom arbeidsstasjonene til Hobøl ASVO.

Med egnet utstyr og et godt drillet team av medarbeidere, tas de fleste type pakkeoppdrag på strak arm.

Antall medarbeidere på produksjonsavdelingen varierer utifra størrelsen på oppdragene som kommer inn. Ved større oppdrag er det eksempelvis behov for flere medarbeidere, og da kommer hjelpen strømmende til fra de andre arbeidsstasjonene.

På produksjonsavdelingen benyttes blant annet etikettmaskin og universalpakkemaskin. Avdelingsleder June og medarbeiderne på avdelingen tar på seg både store og små oppdrag innen pakking og montering.

  • hygieneprodukter i esker og display
  • montering
  • emballering og etikettering av produkter

Produksjonsavdelingen er kjent for å alltid levere til avtalt tid.

Produksjon av egne produkter

Det er på produksjonsavdelingen at våre insektshotell og tennbriketter blir til.

Insektshotellene produseres i mange spennende farger og selges blant annet i bruktbutikken vår, Bælgodt i Spydeberg og FunnyFarm i Hobøl.

I tillegg har Hobøl ASVO en løpende avtale med Ringvoll VEL som ønsker alle nyinnflyttede på "feltet" velkommen med et eget insektshotell. Slik bidrar vi alle med å gi litt tilbake til naturen og miljøet rundt oss.

Bildet viser medarbeidere hos Hobøl ASVO som bidrar med pakking av produkter.
Bildet viser en del av produksjonsavdelingen, der leder iakttar to av medarbeiderne mens de pakker produkter.

Mottak for brukte gjenstander

Dersom du har hatt en opprydding eller ønsker å bli kvitt dødsbo, er det produksjonsavdelingen som tar i mot dette.

Her blir gjenstandene vasket, pusset og klargjort før de fordeles videre til bruktbutikken eller overleveres til en av våre andre arbeidsstasjoner. For med kreativitet og gjenbruk på agendaen, er det mye flott som kan komme ut av eldre ting og tekstiler. Ta gjerne en titt innom Søm og Vevestua for å se hva de finner på der.

Oversiktsbilde av produksjonsavdelingen. Rommet har flere arbeidsbord og benker, stoler, og pakkemaskin.
8 lilla-rosa flasker med hårpleieprodukter venter på å bli pakket.
På bildet ser vi to stabler med ferdigmontert pappemballasje.
En av Hobøl ASVOs medarbeidere brenner inn tekst på trebrikker. Han sitter ved et bord plassert ved vinduet, og på bordet er en liten hybel-kokeplate med kjeler på, som han bruker til å smelte stearin i.
Bilde av emballeringsmaskinen til produksjonsavdelingen hos Hobøl ASVO.
Nærbilde av papirposer med tennbriketter i. På hver pose henger en trebrikke med teksten "Tennbriketter" brent inn.
Bildet viser en stabel av esker, med noen av produktene plassert på toppen; 6 håndsåpepumper. I bakgrunnen er det et vindu.

Snurr film!

Copyright © 2021- Hobøl ASVO AS

Vi bruker cookies på denne nettsiden for å forbedre din surfeopplevelse. I tillegg analyserer vi trafikken på nettstedet med formål om forbedret innhold. Ved å trykke på "Aksepter", tillater du vår bruk av cookies.   Les mer