Produksjonsavdelingen

Produksjonsavdelingen stiller som en god samarbeidspartner for leverandører og produsenter. Samtidig fungerer avdelingen også som et slags bindeledd mellom arbeidsstasjonene til Hobøl ASVO.

Med egnet utstyr og et godt drillet team av medarbeidere, tas de fleste type pakkeoppdrag på strak arm.

Antall medarbeidere på produksjonsavdelingen varierer utifra størrelsen på oppdragene som kommer inn. Ved større oppdrag er det eksempelvis behov for flere medarbeidere, og da kommer hjelpen strømmende til fra de andre arbeidsstasjonene.

På produksjonsavdelingen benyttes blant annet etikettmaskin og universalpakkemaskin. Avdelingsleder June og medarbeiderne på avdelingen tar på seg både store og små oppdrag innen pakking og montering.

  • hygieneprodukter i esker og display
  • montering
  • emballering og etikettering av produkter

Produksjonsavdelingen er kjent for å alltid levere til avtalt tid.

Produksjon av egne produkter

Det er på produksjonsavdelingen at våre insektshotell og tennbriketter blir til.

Insektshotellene produseres i mange spennende farger og selges blant annet i bruktbutikken vår, Bælgodt i Spydeberg og FunnyFarm i Hobøl.

I tillegg har Hobøl ASVO en løpende avtale med Ringvoll VEL som ønsker alle nyinnflyttede på "feltet" velkommen med et eget insektshotell. Slik bidrar vi alle med å gi litt tilbake til naturen og miljøet rundt oss.

_N6A0396
hobol-asvo-produksjonsavdeling-9142

Mottak for brukte gjenstander

Dersom du har hatt en opprydding eller ønsker å bli kvitt dødsbo, er det produksjonsavdelingen som tar i mot dette.

Her blir gjenstandene vasket, pusset og klargjort før de fordeles videre til bruktbutikken eller overleveres til en av våre andre arbeidsstasjoner. For med kreativitet og gjenbruk på agendaen, er det mye flott som kan komme ut av eldre ting og tekstiler. Ta gjerne en titt innom Søm og Vevestua for å se hva de finner på der.

hobol-asvo-produksjonsavdeling-9327
hobol-asvo-produksjonsavdeling-9164
hobol-asvo-produksjonsavdeling-9159
hobol-asvo-snekkeravdeling-8762
hobol-asvo-produksjonsavdeling-9192
hobol-asvo-snekkeravdeling-8769
hobol-asvo-produksjonsavdeling-9155

Snurr film!

Copyright © 2021- Hobøl ASVO AS

Vi bruker cookies på denne nettsiden for å forbedre din surfeopplevelse. I tillegg analyserer vi trafikken på nettstedet med formål om forbedret innhold. Ved å trykke på "Aksepter", tillater du vår bruk av cookies.   Les mer